Vorige slide
Volgende slide

Management training

Mensen maken het verschil. Maar waarom presteert het ene team beter dan het andere? De kracht zit in de werking van het team. VanVuuren begeleidt management teams en management potentials in de Masterclass TEAMKRACHT. De kracht van ‘ervaren en doen’ om prestaties van mensen, teams en organisaties te verbeteren.

De Masterclass TEAMKRACHT wordt gegeven aan teams; Elke handeling is gebaseerd op onderlinge afhankelijkheden en vraagt individuele bijdrage van elk teamlid. Het levert inzichten op die direct helpen bij het verbeteren van rolverdeling en vergroten de complementariteit binnen elk team. In het programma zullen momenten van intensief met elkaar zeilen en manoeuvreren worden afgewisseld met momenten van reflectie van de ervaringen die zijn opgedaan.

VanVuuren heeft veel ervaring als topsporter en topcoach in het optimaliseren van [zeil-] teams. Team optimalisatie en vernieuwde inzichten zijn het best te bereiken buiten de eigen omgeving en patronen. Durf buiten de eigen ‘comfort zone’ te treden en leer van de beste teamcoaches uit de Nederlandse Topsport in de Masterclass TEAMKRACHT.
          – team opbouw – analogie met teamsport
          – breng de theorie gelijk in praktijk
          – laat u inspireren door Topsporters 
          – optimaliseer rollen binnen team
          – doelen bereiken – focus + samenwerken
          – samen de beste aanpak voor succes

Voor het optimale resultaat werken wij samen met ervaren partners Yibbs en  Multividuals