Previous
Next

Performance tools

Sneller en veiliger varen, dat zijn twee zaken waar VanVuuren zich voor inzet. Dit kan aan de ene kant bereikt worden door betere boat handling en door het optimaliseren van het schip. Maar vaak kunnen ook kleine verbeteringen bereikt worden door het aanbrengen van enkele tools. En als ze nog niet bestaan, dan ontwikkeld VanVuuren ze. Een goed voorbeeld hiervan is het scepterwieltje.

Scepterwiel

De reiling zit er voor de veiligheid maar vaak blijft het voorzeil achter de scepter hangen en kan zo ook doorscheuren. De oplossing…. maak kleine wieltjes op de scepters, het zeil zal zo eenvoudig over de scepters glijden. Een eenvoudige aanpassing waardoor het een stuk veiliger wordt.

In ontwikkeling....

Op dit moment wordt samen met TU Delft hard gewerkt aan een nieuw systeem om het varen veiliger te maken. We kunnen er nu nog niet te veel over vertellen, maar het wordt wel heel handig, veilig en mooi. We hopen het tijdens de METS te kunnen presenteren… Stay Tuned!

Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.